Meetup020 #6 op 31 januari: hét gesprek tussen politici en onderwijsprofessionals

Welke politieke partij heeft het antwoord op het lerarentekort in Amsterdam? Hoe gaan Amsterdamse politici ervoor zorgen dat leerkrachten in Amsterdam blijven? Wat zijn volgens de diverse politieke partijen de grootste problemen in het onderwijs en welke oplossingen stellen zij voor?

poster

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart organiseert Meetup020, het grassroots netwerk van Amsterdamse leraren en schoolleiders, hét gesprek tussen politici en onderwijsprofessionals.

Ben je leraar of schoolleider in Amsterdam, of student op de lerarenopleiding of pabo? Schuif dan op woensdag 31 januari aan om met onderwijswoordvoerders en fractievoorzitters van de Amsterdamse politieke partijen het gesprek aan te gaan. Misschien breng je ze nog wel op goede ideeën. We verzoeken je om van tevoren al gespreksonderwerpen in te brengen via bit.ly/Meetup020-6. Dat hoeft niet, maar is wel leuk.

Deze editie wordt gefaciliteerd door De Balie en is mogelijk dankzij de medewerking van Diederik Boomsma (CDA), Stefan de Bruijn (VVD), Erik Flentge (SP), Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Marjolein Moorman (PvdA), Dehlia Timman (D66) en Numan Yilmaz (Denk).

  • woensdag 31 januari, 19:30-21:30
  • De Balie, Kleine Gartmanplantsoen 10

Helaas zijn alle tickets bij De Balie inmiddels uitverkocht, maar je kunt de avond live volgen op Twitter via @meetup020.

Over Meetup020
Meetup020 is een onafhankelijk grassroots initiatief voor en door Amsterdamse leraren. We willen ervoor zorgen dat Amsterdamse onderwijsprofessionals zich met elkaar verbinden, kennis delen en van en met elkaar leren, of je nu werkt in po, vo, mbo, hbo of wo. Elke twee à drie maanden organiseert een team van vrijwilligers de Meetup020 bijeenkomsten, waarin deelnemers over actuele onderwerpen uit het onderwijs bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s